Uit onderzoek blijkt dat een klein deel van alle projecten (ongeveer 30 %) naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Dit betekent dat het overgrote deel van de projecten succesvoller kan worden gerealiseerd. Vaak zit een grote verbetering al in kleine wijzigingen in de projectuitvoering. Om deze verbetermogelijkheden bij een breed publiek onder de aandacht te brengen ben ik de site ‘Succesvolle projecten’ gestart.

Vragen voor Succesvolle projecten die mij verder helpen?

In dit eerste ‘officiële’ bericht op deze nieuwe site wil ik je uitnodigen om mij vragen/case/problemen/e.d. voor te leggen:

  • Vind je jouw project een succes?
  • Waar loop je bij de uitvoering van jouw projecten tegenaan?
  • Welke problemen moeten getackeld worden en wat is daarvoor een geschikte aanpak?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn project nog succesvoller wordt?
  • …..

Op enkele reacties wil ik in mijn komende blogs uitgebreid ingaan zodat ik jou en wellicht ook andere geïnteresseerden verder kan helpen.

Stuur jouw vragen aan info@succesvolle-projecten.nl of via het contactformulier.

Indien je een collega of kennis hebt die wellicht ook met vragen rondloopt, stuur dit verzoek dan gerust aan hem/haar door.