Projectplan opstellen (sneller en goedkoper)

Ben je op zoek naar dé manier om zowel meetbare resultaten te boeken als ook efficiënt en effectief te werken door een gedegen Projectplan op te stellen? Dan ben je bij Succesvolle projecten aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat je de juiste techniek methoden in de vingers krijgt en tegelijk optimaal kan samenwerken. Een Projectplan opstellen is vaak erg complex, omdat je met verschillende partijen te maken hebt. Zo werk je samen met collega’s, opdrachtgevers en andere betrokken. Succesvolle projecten helpt je om de kwaliteit van het leiden van projecten of het managen van processen te versterken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een goed Projectplan op te stellen of een projectmanagement training. Ben je op zoek naar een organisatie die helpt jouw project succesvol en snel laat verlopen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Het opstellen van een Projectplan

Wanneer je graag snel en effectief te werk wilt gaan, is het opstellen van een Projectplan noodzakelijk. Succesvolle projecten helpt graag met het maken van een unieke aanpak. Wij bieden projectmanagement op maat aan en niet volgens de standaardmethoden. Wij gaan graag samen om de tafel om te bepalen welke oplossing het best werkt voor jouw organisatie. Zo geven we bijvoorbeeld een projectmanagement cursus op maat (= ProjectBoost), waarbij een Projectplan opstellen een belangrijk onderwerp is. Een Projectplan bevat namelijk veel verschillende aspecten:

  • Inleiding van het Projectplan;
  • Projectopdracht met onder andere de probleemstelling, doel en afbakening;
  • Fasering met de definitie-, ontwerp-, voorbereidings-, realisatie- en nazorgfase;
  • Projectbeheersing over tijd, geld, kwaliteit, informatie en de organisatie;
  • De planning en analyses met de risico- en omgevingsanalyses en communicatieplan.

Succesvol met Succesvolle Projecten

Elk project is complex en het is vaak moeilijk om dit goed te leiden naast je routinewerkzaamheden. Het is belangrijk dat de risico’s goed worden overzien. Projectmatig te werk gaan en een projectplan opstellen zijn vaak goede oplossingen, maar vragen vaak wel om een cultuuromslag. Succesvolle projecten helpt al een aantal jaar organisaties die worstelen met het succesvol doorvoeren van veranderingen. Het is namelijk niet eenvoudig om los te komen van bestaande patronen. Succesvolle projecten ondersteunt door middel van een aanpak op maat. Wij zorgen ervoor dat de gewenste cultuuromslag realiteit wordt door onze kennis op een nieuwe manier beschikbaar te stellen. Bij Succesvolle projecten kan je terecht voor onder andere een workshop, webinar, projectmanagement cursus of andere informatiebron. Jouw project is uniek en heeft een unieke aanpak nodig. De intake is geheel vrijblijvend, dus neem vandaag nog telefonisch contact met ons op. Succesvolle projecten zorgt ervoor dat jouw project succesvoller, sneller, goedkoper en met minder moeite verloopt voor een betere toekomst.

Meer informatie van Succesvolle projecten over het opstellen van een Projectplan?

Contact opnemen
Contact opnemen
Succesvolle projecten contact

Contactformulier

Vul vrijblijvend het contactformulier in: