Projectmanagement-expert (Online trainer, Coach en Interim)

Ik help projectmanagers en opdrachtgevers met het succesvol uitvoeren van hun projectmatige wijzigingen waardoor de projecten zonder stress en ‘gedoe’ worden afgerond.

Mijn toegevoegde waarde zit in mijn jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement en leiderschap. Ik kan je goed een spiegel voorhouden: ik heb alle verschillende rollen rondom een project persoonlijk en met veel succes uitgevoerd. Hierdoor begrijp ik zaken snel en kan ik mij goed inleven in jouw project en team. Ik kom snel tot zinvolle acties en vervolgstappen.

Dennis Valkenburg
Dennis ValkenburgEigenaar Succesvolle projecten
Ik ben een resultaatgerichte (Interim-, Programma- en Project-)Manager en Business Consultant met ruim 20 jaar ervaring in Business, Operations & IT. De laatste jaren voornamelijk rondom de implementatie van noodzakelijke wijzigingen die grote delen van de organisatie raken.
Ik ben sterk in planmatig improviseren (binnen de afgesproken kaders) waarbij op betrokken wijze problemen en issues worden doorgrond. Leiderschap wordt door mij getoond op een aansprekende en heldere wijze. Hierbij wordt op constructieve wijze bruggen geslagen tussen verschillende belanghebbenden binnen en buiten jouw organisatie.

Onze klanten

Succesvolle projecten Gemeente Amsterdam

Vraag nu een gratis Strategiegesprek aan en kies een geschikt moment

Hoe kan je er voor zorgen dat je projecten en veranderingen weer soepel verlopen?

Veranderingen en projecten lopen vaak niet zoals voorspeld en verwacht. Hierdoor ontstaat een hoop stress, ‘gedoe’ en strubbelingen. Gebruik het strategiegesprek van Succesvolle projecten zodat je door de eerste bomen het bos weer gaat zien (plan hier rechts direct een afspraak). Hierdoor ontstaat al heel snel weer het rustgevende gevoel van controle!

Kies een geschikt tijdstip en maak een afspraak voor een gratis Strategiegesprek Succesvolle projecten.