De dienstverlening voor de PM-training ProjectBoost, VIP 1-op-1-coaching en het Interim-werk, start met een vrijblijvend Strategiegesprek. Ook de Project Actie Boost is GRATIS!

Tijdens het Strategiegesprek bespreken we samen met jou de verschillende problemen en issues die er rondom het project spelen en stellen we gezamenlijk vast of wij hierin iets kunnen betekenen.

Duur: 1 uur (hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden)

Project Actie Boost Succesvolle projecten

Project Actie Boost

Met de interactieve Project Actie Boost lopen we telefonisch of via Skype op een gestructureerde wijze door je project heen. Hierna heb je direct inzichtelijk welke mogelijke verbeteracties nog gezet kunnen worden. De Project Actie Boost is geheel GRATIS.

Duur: 20 tot 30 minuten

Project Quick Scan

PM-training ProjectBoost

Via de ProjectManagement-training ProjectBoost krijg je op een gestructureerde wijze heel specifiek boven tafel op welke aspecten van je project welke acties moeten worden ondernomen om nog succesvoller te zijn. Hiermee bereik je met minder moeite betere projectresultaten waardoor je als projectmanager optimaal kan functioneren en je het maximale uit jezelf en je team haalt.

Duur: verschillende online-sessie met vele extra’s

ProjectBoost

1-op-1 VIP Coaching Succesvolle projecten

VIP 1-op-1-coaching

Via een traject op maat gaan we stap-voor-stap jouw project- en leiderschapsvaardigheden verbeteren.

Projectmanagement algemeen Succesvolle projecten

Project- en Programmamanagement

Met jouw projecten worden vaak zeer belangrijke en noodzakelijke wijzigingen binnen de organisatie gerealiseerd. We helpen je in verschillende rollen graag met een soepele en succesvolle projectweg.

Neem vrijblijvend contact op